Request a call

Kā ar jums sazināties

Tālrunis

Kādā laikā labāk var ar jums sazināties?

Uzstādījums organisko izejvielu pārstrāde , kam seko motordegvielu sastāvdaļas iegūšana: ekspluatācijā

Section: Jaunumi

Unikāls komplekss, ietver Uzstādīšanu Termiskās Degradācijas ar periodisku labošanu bloku (BRP) šķidrā pirolīzes kurināmā, sekmīgi prezentēts vides tehnoloģiju izstādē WASMA-2015, nosūtīts uz klienta pasūtīšanas vietu,  — Saryadyrskoe ogļu dzimšanas vieta (Kazahstānas republika).

Komplekss sastāv no divām neatkarīgām montāžas vienībām: Uzstādījumi Termiskās Degradācijas priekš atkritumu apstrādes organiskās izcelšanas un bloka rektifirācijas, lai iegūtu motordegvielu komponentus. Tehnoloģiskais procesa komplekss ir pereodisks. Aprīkojums ļauj apstrādāt līdz 50 kilogramiem atkritumu vienā ciklā , sakarā ar tehniskajām klienta prasībām. Dienā iespējams palaist 4 ciklus. Jāatzīmē, ka šādi integrēti risinājumi var būt projektēti un izgatavoti , ņemot vērā ražošanas jaudu, lai atbilstu klienta vajadzībām.

Pirmajā blokā, kas īstenots uz pirolīzes bāzes uzstādījuma TDP-1, īstenojās ogļūdeņraža atkritumu pārstrāde: ogles, augstubieza nafta, dabīgais bitumens un degslāneklis. Šķidrā frakcijas (katla degviela) tiek nosūtīts uz Rektifikācijas Bloku priekš turpmākās atdalīšanas uz motordegvielu sastāvdaļām: benzīna un dīzeļdegvielas komponenti, kā arī destilācijas atlikums – mezuts. Sintētiskā gāze veidojas pirolīzes procesā, tiek izmantota kompleksa darbībai.

Šobrīd ir pabeigts uzstādīšanas uzraudzība un nodošanas darbi pie Saryadyrskom ogļu dzimšanas vietas. Laboratoriskie pētījumi destilāti (kā motordegvielas sastāvdaļa) apstiprināja pienācīgu pakalpojumu kvalitāti un atbilstību GOST fizikāli ķīmisko parametru un īpašībām, kas izriet frakcijās.

Atgādināsim, iekārta izgatavota kā prototips , pamatojoties uz tehnoloģisko risinājumu TOO ‘Energo-Tehnoloģiskais kompleks ‘KazSlanec’ priekš Kahstānas Nacionālās zinātņu akadēmijas – OAO Zinātņu-tehniskā Centra ‘Parasat’.