Request a call

Kā ar jums sazināties

Tālrunis

Kādā laikā labāk var ar jums sazināties?

Riepu pirolīzes uzstādījums TDP-2-800 ieviesta eksplotācijā!

Section: Jaunumi

Riepu pirolīzes uzstādījums TDP-2-800 ieviesta eksplotācijāDecembra sākumā kompānijas speciālisti IPEC uzsāka nepārtraukto pirolīzes uzstādījumu TDP-2-800. Nodošanas darbi norika normālā režīmā, Nodošanas darbi un Garantētie testi tika veikti 7 dienu laikā. Atgādinam, aprīkojuma pasūtītāju kompānija OOO «Gagārina riepu rūpnīca Edesko». Kā atkritumu pārstrādi izmanto nolietotās riepas un RTI atkritumus– vērtīgie organiskie atkritumi, kam piemīt liels enerģētikas pocenciāls.

Kompleks «GSHZ Edesko» ietver divas ražošanas līnijas:

  1. Atkritumu pirmspstrāde mehāniski: riepu sasmalcināšanās, tērauda un auduma pamatnes noņemšana, divpakāpju magnētiskā atdalīšana, gumijas granulēšanas skaidiņas līdz frakcijai ne vairāk kā 10 x 10 mm.
  2. Uzstādīšana termiskās degradācijas TDP-2-800, kopējais sniegums 20 tonnas dienā, kas paredzēti atkritumu pārstrādei ar atbilstīgu kondicionēto produktu iegūšanu.

Pēc rūpīgas sagatavošanās, izejvielas tiek iepildītas 8 metru pieņemšanas bunkurā, no kurienes tas ienāk pirolīzes kamerā TDP-2-800, kur tiek pārstrādāta šķidrā degviela, ogļu un pirolīzes gāze.

Sasniedzot tehnisko režīmu TDP-2-800 pārslēdzās un pirolīzes gāzi (kas ir apstrādes produkts), liekā gāze nosūtās uz ultilizātoru siltumenerģijas reģenerāciju ar  tālāko karstā ūdens uzņemšanu: siltumnīcu apkurei, rūpniecības ēkas u t.d.

Sakarā ar izejvielu augstu kaloriju saturu, rodas ievērojami daudz katla degvielas, kas tiek izmantota savām vajadzībām un pārdošanu nezināmajiem klientiem.

Komerciālie iekārtas produkti ir kondecionēti tehniski oglekļi,  fizikāli ķīmiskās īpašības, kas atbilst starptautiskajiem standartiem. Produkts tiek izmantots būvniecības maisijumu ražošanā komponentu izstrādājumos RTI un sekojošu aktivāciju adsorbētāju iegūšanā.

Uzstādījums TDP-2-800 ir ekoloģiski drošs, kas apliecina ar savu klātbūtņu apļauju. Sakarā ar necaurlaidības uzstādīšanas procesu tiek izolēts no apkārtējās vides, nav emisijas.

Šodien TDP-2-800 – tas ir ne tikai augsto tehnoloģiju aprīkojums priekš neatkarīgas riepu pirolīzes, ļaujot pārstrādāt atkritumus, bet arī komerciāli ienesīgs risinājums priekš biznesa.

Riepu pirolīzes uzstādījums TDP-2-800 ieviesta eksplotācijāRiepu pirolīzes uzstādījums TDP-2-800 ieviesta eksplotācijā