Request a call

Kā ar jums sazināties

Tālrunis

Kādā laikā labāk var ar jums sazināties?

Termolizētais Uzstādījums Termiskās Tīrīšanas (UTO) nosūtīts uz Čeļabinsku

Section: Jaunumi

Uzstādījums Termiskās Tīrīšanas (UTO), kas paredzēts,  lai attīrītu metāla virsmas izstrādāto veco slāņu pulvera krāsu, pārklājumu un materiālu (LKP/LKM), nosūtīta uz vienu no lielākajiem uzņēmumiem savienoto detaļu ražošanā priekš naftas un gazes vadiem OAO ‘Trubodatel’ (Čeļabinska).

Darba aprīkojumu pamatā ir termolīza process, kas ļauj ne tikai attīrīt metālu no ārējā piesārņojuma,  bet arī noņemt grūti sasniedzamus naftas nosēdumus no iekšējās cauruļvada daļas. Tehnoloģiskie parametri UTO nepieļauj manipulācijas ar virsmu metālizstrādājumu ražošanā, nodrošina augstu attīrīšanu metāla bioloģiskās izcelsmes piesārņojumiem un tā turpmāku izmantošanu paredzētajam mērķim.

Uzstādījuma sniegums līdz 3000 kg vienā ciklā. Dienas laikā ir plānots veikt līdz 4 attīrīšanas cikliem. Aprīkojuma kalpošanas laiks pirms kapitālā remonta – 10 gadi. Zems enerģijas patēriņš UTO siltuma atgūšana un iespēja pirolīzes gāzes apkurei telpās,  kā alternatīvs avots enerģētikas politikas pilnībā atbilst jēdzienam «Trubodetal», lai palielinātu aparatūras resursu izmantošanu ar minimālām izmaksām.